بازیکن سابق پرسپولیس می‌گوید که سرخپوشان اصلا خوب بازی نمی‌کنند و باید از اول کوبیده و ساخته شوند.

پرسپولیس هاشمیان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان اردلان آشتیانی بازیکن سابق پرسپولیس درباره شکست سرخپوشان مقابل تیم خیبر خرم آباد در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: بازیکنان پرسپولیس در نیمه اول پاس‌های بی دقت زیادی می‌دادند و بیفوما و کاظمیان وینگرهای های سمت چپ و راست پرسپولیس اصلا لمس توپ نداشتند و بیفوما هر چه توپ می‌گرفت به سرعت لو می‌داد.

او افزود: گلی که پرسپولیس دریافت کرد، از اشتباه فردی یعقوب براجعه بود. اما در نیمه دوم با تعویض‌هایی که هاشمیان انجام داد و وینگرهایی که به زمین مسابقه فرستاد، تیم پرسپولیس سرحال شد. عملکرد عالیشاه و اورونوف در این بازی خیلی خوب بود. سرخپوشان توانستند با فشار زیادی که آوردند به گل مساوی برسند و محمد صادقی ارسال کرد و امید عالیشاه گل مساوی را به ثمر رساند.

آشتیانی بیان کرد: البته روی ضد حمله خیبری‌ها از جناج راست به خاطر اینکه هاشمیان، یعقوب براجعه را تعویض کرد و آن جناح خالی بود، صاحب توپ شدند و سبحان پسندیده پاس رو به بیرون داد و عیسی مرادی با وجود اینکه ۳ مدافع پرسپولیس مقابلش قرار داشتند، اما هیچ کدامشان اقدام به قطع توپ نکردند و به راحتی گل زدند. به نظرم حق خیبر خرم آباد بود که این بازی را برنده شد.

بازیکن سابق پرسپولیس درباره استفاده از میلاد محمدی در دفاع چپ بیان کرد: به هر حال تیم پرسپولیس مشکل دارد. به نظرم باید این تیم از اول کوبیده و ساخته شود و هم سرمربی و هم مدیریت نمی‌توانند در این تیم خوب کار کنند و باید تغییر کنند . اصلا سرخپوشان بالانس نیستند.

او اظهار کرد: پرسپولیسی‌ها این همه ضربه کرنر زدند، اما هیچ کدامش به گل تبدیل نشد. انگار روی ضربات کرنر کار نکرده بودند و همه ضربات یک جور بود. اصلا تنوع تاکتیکی در ضربات کرنر نداشتند و این همه فرصت داشتند، اما کار نکردند.

آشتیانی درباره اینکه مربی خارجی هاشمیان به او کمک می‌کند، گفت: ما چیزی ندیدیم و همان مشکلاتی که داشتند هنوز دارند، اما خیبر خرم آباد در نیمه دوم قصد داشت گلش را حفظ کند و عقب نشینی کرده بود و پرسپولیس حمله می‌کرد. بعد از اینکه حریف گل تساوی را خورد به جلو آمد و گل برتری را به ثمر رساند.

بازیکن سابق پرسپولیس درباره اینکه احتمال برکناری هاشمیان بعد از این شکست وجود دارد، گفت: هاشمیان یک بخش قضیه و مدیریت هم بخش دیگر ماجرا هستند. پرسپولیس با امسال ۳ فصل می‌شود نتیجه نمی‌گیرد و هواداران ناراضی هستند و مشکلات تیم زیاد است. به هر حال مدیران می‌خواهند سرمربی را تغییر بدهند در صورتی که هواداران خودشان را نمی‌خواهند.

او درباره اینکه عبدی، کارترون، اوسمار و برانکو گزینه‌های جانشینی هاشمیان هستند، گفت: من نمی‌توانم نظر بدهم، اما تا جایی که می‌دانم کارترون مربی فوق العاده‌ای است. کشور فرانسه در زمان جنگ ۱۲ روزه به هموطنان خود گفته بود که ایران را ترک کنند.

آشتیانی درباره اینکه آینده سرخپوشان را چطور ارزیابی می‌کند، گفت: اگر به این صورت باشد، آینده خوبی برای این تیم متصور نیستم. اصلا سرخپوشان در هیچ بازی خوب نبودند و اگر سپاهان را بردند به خاطر حضور پیام نیازمند بود که موقعیت‌های حریف اصفهانی را دفع می‌کرد. اگر نیازمند نبود آن بازی هم نباید پیروز می‌شدند. من در این فصل بازی خوبی از سرخپوشان ندیدم.

پیشکسوت فوتبال درباره اینکه عملکرد تیم‌های مدعی قهرمانی همانندسپاهان، تراکتور و استقلال را چطور ارزیابی می‌کند، بیان کرد: سپاهان تیم خوبی دارد و موقعیت زیادی را درست می‌کنند و فقط خط دفاعی و گلرش ضعیف هستند. البته تیم تراکتور را بهتر از همه تیم‌ها دیدم. تیم استقلال در حمله خیلی خوب هست، اما در خط دفاع خوب نیست. به نظرم تراکتور شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ برتر فوتبال دارد.

او درباره اینکه ارزیابی اش از عملکرد تیم‌ها در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال بیان کرد: به نظرم تیم گل گهر در این هفته خوب کار کرد و ۲، ۳ گل زد. البته اگر بخواهیم بهترین تیم هفته را انتخاب کنیم باید تیم خیبر خرم آباد را برگزینیم، چون این تیم ۳ باخت متوالی داشت و شرایط خوبی نداشت، اما یک دفعه آمد و پرسپولیس را شکست داد. همچنین آمار گلزنی در این هفته خیلی بهتر از هفته‌های گذشته بود.

کد خبر 987222

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • مهرداد IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    3 0
    کسی یا رسانه ای که اسم کارترون را برای پرسپولیس می اورد حتما نفوذی و جاسوس تیم هفتقلال کیسه دوچرخه‌سواران است
  • منم IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    3 1
    هاشمیان نه تنها بدرد پرسپولیس که کلا بدرد مربیگری نمیخوره . صد سال دیگه هم مربی پرسپولیس باشه به غیر از باخت و نهایتش مساوی هیچ هنر دیگه ای نداره .بازیکنان تیم هم فهمیدن اینکاره نیست و اصلا توجهی بهش ندارن .هر روز ماندن هاشمیان یعنی پسرفت .
  • بهزاد IR ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    0 1
    همانطورکه نکونام عالی بودوبا کوبیدنش استقلال بسیارمتضررشد مشکل پرسپولیس همازمربی گریه اقاوحیدنیست وباکوبیدنش تیم بسیار متضرر میشه. مشکل ازبازیکنان هست که هیج کدام حتی به اندازه نصف اسم ورسمشان هم ظاهرنمیشوندوازعهده یک پاس ساده هم برنمیایند
  • حسن IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    0 0
    همانطور که فوتبال ایران یک شبه خراب نشده و سال ها سوئ مدیریت باعث ان شده یک شبه هم درست نمی‌شود حتی با صرف بودجه و آوردن مربی خارجی
  • هوادار IR ۲۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    1 0
    نه به کارترن فقط برانکو یا اشمار ویرا
  • رسول IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
    0 1
    سلام به خدا وحید هاشمیان بهترین مربی هستش اون اخراج بشه تیم میشه پارسال استقلال این تیم باوحید.درست میشه یه نیم فصل اجازه بدین هرکس بیاد نابود میکنه پرسپولیس
  • حسین پورزاد پرسپولیسی IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
    0 0
    پرسپولیس بازیکنان خوبی داره ولی دل بازیکنان با هاشمیان یکدل نیست هر بازیکن برای خودش بازی میکن تیم بالانس نیست بخصوص جناح راست پرسپولیس. و هافبک‌ها هماهنگ وجایگیری خوبی ندارند بازیکنانی. مثل براجعه صحرایی. ابرقویی سلمانی بیفوما کارایی ندارند نیاز به تجربه کافی دارند پرسپولیس جای. آزمایش موش گربه نیست هر گلی که خوردیم خوب تماشا کنید براحعه داشت اردک ومرغ می خواست بگیره باید توپ قطع میکرد ابرقویی پشت سرش بود چرا کنعانی پورعلی گنجی باهم کنارهم نیستند